Sandviken 3/11

Kameran var fullladdad och förväntningarna på topp sso i sandviken måste leverera spektakulära luftkonster, morgon passet hos sjukgymnasten gick undan sen iväg till ICA för att köpa grillkorv. I bilen på väg dit kände jag nästan lite surfsting sådär som de känns när man e påväg till surfet, för en sekund glömde jag bort att jag inte ens kan gå på vänsterfoten. Väl på plats i Sandviken var ett gäng vindsurfare redan ute och såg ut att trivas i de mediokra förhållandena. Efter en stund kom Gurra upp ur vattnet med sin ”sexiga” lepoard hjälm och bad om lite framåt tips. Gurra stack ut igen för att försöka på första vändan dock  höll nerverna inte hela vägen runt idag, men ett par dagagar till på vattnet kommer han garanterat leverera rotation. Efter Pers mastfotshaveri var de dags att tända upp grillen. Efter en helgrym kväll i skymningen med grillkorv och tekniktips var det dag att rulla hemmåt för att ladda inför morgondagen.

Petter

Detta bildspel kräver JavaScript.