Tre dygn senare…

Är jag äntligen framme i Jericoacoara. Efter att flyget från Lissabon blivit cirka 9 timmar försenat landade jag äntligen i Fortaleza. Där väntade en passkontrollkö på ungefär 1,5 timmar. Efter det lyckas givetvis jag vara den enda personen av samtliga passagerare som fastnar i tullen. Tre välbyggda män i kostym visar in mig i ett rum och ställer massa intressanta frågor på portugisiska, jag svarar glatt på svenska att jag inte förstår så mycket. Efter det ska väskor kollas igenom osv. Tillslut blev jag utsläppt och då väntade en 5 timmars bilfärd från flygplatsen i Fortaleza till Jericoacoara. När jag äntligen kommit fram får jag reda på att mitt boende är dubbelbokat så jag blev tillfälligt inkvarterad på ett av de sämre ställen i Jericoacoara, som grädde på moset märker jag att min bräda fått ett hål i botten under transporten. Trots allt detta är Jericoacoara ett av de bästa resmål jag någonsin vart på hittils. Hoppas att fortsättningen blir bättre och att surfet levererar till  100%.

Kvällsaktevitet i Jericoacoara

// Petter

S- 222