Lagoa Azul

Här om dan bar det av till en lagun i närheten av Jeri för att träna lite switchstanse segling. Riktigt coolt ställe, super platt vatten och bra med vind. Vägen till och från denna lagun vart ett riktigt äventyr. Tre vindsurfingutrustningar och oss själva i en liten beachbuggy dundrade vi över sanddyner och på små sandstigar, en upplevelse jag starkt kan rekomendera alla som någon gång besöker Jeri. Seglingen var även den helt fantastisk, så det blir snart ett besök till i lagunen. Igår var det tävling här i Jericoacoara, ett gediget startfält med några av de bästa i världen var på plats, det var minst sagt en cool uppklevelse att segla i heat mot personer man annars bara sett på häftiga surffilmer. Eftersom jag vart tvungen att lämna min bräda på lagning fick jag som tur var låna en bräda av en annan svensk här nere. Trots lånad utrutrustning och magsjuka gick jag efter de första heaten mot PWA seglarna vidare i en stege för oss som inte seglar på PWA touren ÄN. Jag slutade totalt på 4e plats och fick äntligen äran att ta emot en sån där jättestor prischeck! Fantastisk känsla och en grym upplevelse att vara med i en tävling med sådan hög nivå.

Buggyn som tog oss till lagunen

// Petter

S- 222