Kvällssession

Igår körde jag och Konstantin en kvällssession i solnedgången. Riktigt trevligt eftersom de inte var så packat med folk på vattnet som det är stundtals på dagarna. Tanken var att vi skulle ta ett par riktigt sjyssta bilder så att ni där hemma hade något att sukta efter, men tyvärr var det både mulet och lite tunt med vind precis när kameran kom fram för att kunna knäppa den där perfekta bilden.  Vi får ge oss på ett försök snart igen. Jag har för övrigt också lyckat hitta en nackdel med detta fantastiska ställe,  som ter sig mer eller mindre perfekt om det inte vore för MATEN! Maten är nämligen ingen höjdare här nere om man inte vill betala en hel förmögenhet per middag. Det som serveras på de flesta ställen för en rimlig penning kallas pato freito och består av torrt överkokt vitt ris, överkokta vattniga brunabönor och en torr gammal avdankad kycklingfilé thats it. Visst tänker ni nu e han väl lite väl kräsen, men efter två fruktansvärda magsjukor som kommit isamband med denna rätt är jag inte längre särskilt sugen på att stoppa i mig denna mat. Nu har jag gnällt färdigt och som sagt förutom maten är Jeri aldeles aldeles underbart. Nu hoppas jag bara att jag snarast blir helt återställd från den brasilianska influensan så jag kan fokusera mer på min segling än på att försöka hitta nackdelar med detta paradis.

Jag tränar chacho i solnedgången

Konstantin spockar

 

// Petter

S- 222