Ny transportör och go surf!

Äntligen har jag vart och hämtat min nya surfbuss! Efter flera månaders letande vart det tillslut en Ford Transit 260S från -02 känns helt underbart att ha ordentligt med plats för surfgrejerna så nu håller vi alla tummar och tår att denna buss håller och kan ta mig dit där vinden blåser. Håller för tillfället på att rusta upp den och surfbuss optimera den så fler bilder kommer framöver. Äntligen levererade också vinden och solen på samma dag och bjöd på en strålande dag i Nisseviken. Fantastiskt bra surf och härligt varmt med min nya våtdräkt från Simmer som verkligen imponerade, sällan har jag varit så utomordentligt nöjd med en våtdräkt som denna, rekommenderas starkt!

Gott om utrymme!

Surftransportör med saftblandare om de e brottom till surfet 😉

// Petter

S- 222