Fullt fräs

Kan man nog säga om gårdagens segling. Vinden var inte utav denna värld kan man säga, byig och skiftande riktning tillsammans med ett gäng feta chop gjorde gårdagens session hyfsat utmanande. Kul var det iallafall stundtals och roligast var kanske att jag fick tillfälle att testa min nya 4,2 Simmer BlackTip 2012. 5,3 och 4,7 fick jag prova här om dagen så nu har jag gått igenom hela linjen och kan meddela att dessa segel rockar. 4 lattor precis som förra året men nytt material i toppen samt mycket lägre uthals position gör att jag tycker dessa segel upplevs mjukare och mer förlåtande, samt lättare i alla duckmanövrar. Stort tack till Rasmus som tog ett par bilder innan han åkte hem!

Sveriges lägsta sw kono?

Bra tryck

Hade jag bara lutat mig in över seglet hade det kunna bli en bra Shaka

// petter

S- 222