Hösten e äntligen här!

Och radar upp bra surfdagar på löpande band. Har blivit ett gäng dagar på freestyleplankan bland annat på Gotlands bästa freestyle arena Vassmunds, och ett par dagar på vågplankan. Nu när lågtrycken äntligen bekänner ordenlig färg e jag mer sugen än någonsin att köra vågor, blev således tvungen att åka förbi Surfers och plocka upp en RRD Wave Cult Contest Quad, håll i hatten säger jag bara. Denna bräda kan leverera tighta svängar utöver något jag tidigare haft under fötterna. Nu laddar vi inför morgondagen i Sandviken som ser ut att kunna bli epic, hoppas jag kan uppdatera med lite bilder inom kort. Nedan ett par pix som Rasmus var sjysst och knäppte på Gnisvärd här om dagen. Fantastiskt med vind och ösregn så kvaliteten är tyvärr inte den bästa, STORT Cred dock till Rasmus som stod på land och trots det var blötare än mig efter denna session…

Pressa pressa pressa

Skutt

Gotland freestyle arena no1 bjuder på färgsprakande avslutning

// Petter

S- 222