Sommar, sommar, sommar

Betyder ostadiga vindar och svårtydda prognoser. Jag har haft skapligt oflyt med mycket jobb då vinden fått för sig att friska i, men jag har iallafall fått ett par sköna dagar på vattnet. Första dagen på semestern inleddes med stadiga vindar från sydväst alltså ett ypperligt tillfälle att åka till sudret. En del folk på vattnet och bra tryck i 4,7 quaden gjorde jobbet och solen sken perfekt start på semestern. Fortsatte senare på dagen till Nisseviken för att avsluta med en freestyle session vinden hade tilltagit och både chop och trötthet var påtaglig inget spektakulärt på vattnet med andra ord. Semestern fortsatte ut till STHLMs skärgård där vattenskidor och wakeboard stod på schemat likaså oldschool vindsurf på en windglider från 1978. Nu har resan kommit till skåne och jag har fått en bra dag på freestylen i dyning förhoppningsvis blir det mer vind imorgon så att quaden får komma ut i vågorna igen. Håll till godo!

Faka

Flaka

Classic

Classic

Toad

Toad

Skura bil

Skura bil

// Petter

S- 222