Back in business!

Nu är äntligen hösten här, lugnet på stan börjar lägga sig över semesterparadiset Gotland och jag kan äntligen börja se fram emot en höst med mycket fina vindar. Har vart dåligt med uppdateringar från min sida, ber om ursäkt för det och kommer att bättra mig framöver. Bara för att det har vart dåligt med uppdateringar har jag inte vart sysslolös kan jag lova. Det har levererats fin surf till och från både här på ön och runt om kusterna på fastlandet. För ett par veckor sedan var det planerat att köra SWT i Habo Ljung jag satte mig på färjan och dundrade ner lagom tills jag kom fram fick jag ett meddelande att tävlingen blivit inställd. Något besviken såklart men jag fick iallafall en härlig session i Habo med perfekt drag i 5,3 och plattvatten. Den bästa nyhetn jag har att komma med gäller hemmaplan. ÄNTLIGEN har det flyttat hit en person som vill göra mig sällskap på vattnet, inte nog med att det är trevligt sällskap han e grym på att segla också. Vindsurfing blir helt klart en annan sport med sällskap och motivation på vattnet.

Vem där!?

Vem där!?

Utöver ett gäng surfdagar och ett par resor till fastalandet har jag haft upp över öronen med jobb som alltid sommartid på Gotlands akutmottagning. Jag har också fått möjligheten att prova på Triathlon vilket är grymt kul ställde upp i min första tävling i slutet av aug och tog mig i mål på en andra plats, ett ypperligt komplement till surfingen tycker jag. Sen har det såklart också blivit ett par tillfällen med skimboarden böra för att se om ränderna sitter i. Hoppas nu att höstvindarna är med oss så vi får massor med fina dagar på vattnet!

Inför växling Foto Carl Tosterud

Skimboard i kroken Foto Karin Jakobsson

// Petter

S-222