Nyheter

En riktigt STOR nyhet är att jag efter 4 säsonger på RRD twintip nu vart å hämtat en rykande het FANATIC SKATE!!! Ruskigt taggad på att få testa berädan ser jag fram emot många blåsiga dagar framöver! Utöver den nya brädan ligger också en sprilans Simmer Generator 6/5/4 med inbyggd luva i surfbussen och väntar på att få komma i havet. Ett jätte tack till SURFERS och Johan Gelander som gör det möjligt för mig att köra på de senaste och bästa materialet som finns på marknaden! Förövrigt så har hösten levererat fram tills för två veckor sedan, då var det stopp. Både Skåne, Nisseviken, Kovik och Gnisvärd har varit flitigt besökta senaste månaden och förhoppningsvis återvänder vinden redan imorgon. Nedan också dokumentation en dramatisk kite sesson som tack vare Gustav som driver a Gotlandsmarina slutade väl utan att någon kom till skada.

Fokus!

E-Slider

Flaka into Splash

// Petter

S- 222