Fanatic premiär!

När klockan ringde 8:30 imorse kände jag mig som ett barn på julafton. Vinden dånade utanför fönstret och ja skulle få testa min nya Fanatic Skate TE. Isen på vattenpölarna och den kyliga nordvästliga vinden kändes inte som något hinder för att jag skulle ut på vattnet. Dundrade ner till kovik där vattnet fullkomlighet kokade. 4,2 an drogs så hårt det gick åt alla håll å kanter, sen var det bara att dyka ner i den sprillans nya simmer dräkten. På vattnet var det såklart något knepiga förhållanden med vind runt 16 m/s och rätt stökiga chop, men vilken fröjd det var ändå med skaten under fötterna. Ruskig snabb bidrog till ett helt annat driv genom tricken. Nu hoppas vi på att vinden levererar så jag får segla mer snart. Ruskigt motiverad och att kylan kryper på verkar inte va ett problem med nya dräkten!

20121027-130108.jpg