Full POWER!

Det var ruskigt mycket vind stundtals idag. Jag som hade ställt mig in på lagom 4,7 för att köra fotosession med nya brädan blev minst sagt grundlurad. Med vindbyar på dryga 19 m/s var 3,6 så hårt dragen det gick åt alla håll och kanter trots allt för stor vilket också 99 liter freestyle planka är. Vart ett par vändor i lagunen innan jag tog vågbrädan ut i brytet. Som nämnts tidigare är Skaten hel grym och supersnabb ser verkligen fram emot att få köra den i lite mer lagom freestyle vind framöver. Efter freestyle sessionen bar det ut i vågorna. Något ringrostig eftersom jag för det mesta seglar freestyle men jag hade en riktigt kul session. Till en början var det fina ramper och jag fick tillfälle att nöta lite bakåtloopar och framåtloopar, på slutet bröt det dock lite väl långt in så det var tight att hinna få upp farten innan man mötte vågorna. Ser ut att bli vind framöver i veckan med så nu e de bara att ladda batterierna så kör vi!

// Petter

S-222