Kokomo

För snart en vecka sedan landade jag och Linda på paradisön Aruba! All vindsurfingutrustning samt resten av packningen kom fram utan problem, hur skönt var inte det. Vinden har dock lyst med sin frånvaro så dörför införskaffade jag en grym skimboard eftersom vi bor på en av världens bästa skimboardspots! Lycklig som ett barn på julafton rusade jag omkring i med min nya fina bräda. Jag fick supersköna åk och riktigt slashiga cutbacks, så PANG krashar jag och får vänster benet under mig på nått sätt och blir liggandes i brytet. NEEEJ tänker jag smärtan e outhärdlig och benet känns helt paralyserat tumlar runt i vågorna och kan inte ta mig upp. Efter nån minut luckas jag kravla mig upp från brytet och får assistans av Linda tillbaka till hotellet. Eftersom jag tidigare skadat just vänster fotled och att svullnaden tilltar känner jag att det vore skönt med en rtg bild för att inte förvärra skadan. Så det blev ett studiebesök på arubas akutmottagning. 780 U.S dollar fattigare och med bandage på knä och fot och ett utlåtande av världens tröttaste akutläkare att det troligen är ligament skador i knä samt fot och att jag borde kolla upp det igen när jag kommer hem… Tur att jag dagen efter fick träffa Aloe man en riktigt skön man som livnär sig på att skörda aloevera. Hans purfärska och 100% rena aloevera skulle enligt utsago tillsammans med bandage göra susen enligt lokalbefolkningen. Så nu e de bara att hoppas att aloeverabandagen gör sitt tillsammans med dom knallrosa pillren jag fick på Apoteket!

20121125-145459.jpg

20121125-145549.jpg