Vart tog våren vägen!?

För nån vecka sedan var det vårkänslor och surf nästan varje dag, nu ligger kylan tung och vinden lyser med sin frånvaro. Hoppas verkligen våren och vinden återvänder snarast. För att återgå till surfet som levererades för nån vecka sedan så vart det vågsegling i Dogge, freestyle i Torekov, freestyle i Skepparkroken och freestyle i Klagshamn allt detta på en och samma vecka! Den dag som utmärkte sig utav dessa var helt klart Klagshamn på flera sätt. Galet mycket vind, grymt fint ställe för freestyle, men svin kallt. Allt frös till is mot slutet, seglet var isfyllt och gick inte att rulla ihop, våtdräkten var täckt av is och likaså brädan. Kul också att få sällskap på vattnet av Mattias som jag inte sett på träffat på flera år. Riktigt kul att segla Dogge också då Halmstad ligan levererade som vanligt och givetvis bidrar med stoke och motivation. Håll nu tummar och tår att vädret bruder upp till surf snart igen. Bjuder på två pix från skepparkroken tagna av Linda.

Bild

Puneta

Bild

SW Chacho

// Petter

S-222