Surflycka!

Surflycka är order som bäst kan beskriva gårdagens session. Efter ett par veckor med kyla, dåliga vindar, massor med skolarbete, jobb, och andra saker som inte vart roligt kändes det helt underbart att få en riktigt fin surfsession. I skolan hade vi en massiv föreläsning där vi gick igenom patofysiologi vid chock, jag fick nästan en chock när jag kom ut och såg att det blåste, var soligt och varmt 😉 Åkte i full kareta söderut för att möta upp Emmi och Mattias i Klagshamn. Jag kom fram vid 1630 å trodde att dom skulle vara på plats redan vilket dom inte var. Jag riggade 4,8 å stack ut. Det var ruggigt bra drag kan jag lova, 4,2 hade vart mer passande men jag bet ihop å höll i. En stund senare kom tillslut Emmi och Mattias, vinden minskade något och vi fick en helt magisk session ända tills solen sänkte sig. Det var riktigt länge sedan jag hade så kul på vattnet och hade stundtals riktigt bra flyt med riktiga yberpowerflakas, sw chachos och bra procent på konos, punetas och funnels. Kika in på emmiroosling.blogspot.com där finns några finfina bilder som Emmi knäppte innan solen gick ner.

20130410-204452.jpg

Platt, plattare, plattast!

// Petter
S-222