PS wave open

Igår gick PS Wave Open av stapeln i Apelviken. Ett 20 tal deltagare var taggade till max och väntade in vinden, som enligt utsago skulle öka framåt eftermiddagen och kvällen. Efter skepparmötet var det en del väntan för min del. Först var det damklassen, sedan junior för att spara det bästa till sist seniorklassen. Skapligt nervös eftersom jag inte är helt inkörd i vågseglingen än, men extremt motiverad och förväntansfull. Nerverna blev inte mindre spända av att flertalet världsstjärnor var på plats för att delta i tävlingen, vissa brunbrända efter resor till exotiska länder med stora vågor. Jag lyckades iallafall ta mig vidare i stegen, ända tills jag ställdes mot Henrik Olandersson. Jag gjorde vad jag kunde i den just då vacklande vinden men loppet var kört. Jag slutade iaf på en delad 4e plats i min vågtävlingspremiär vilket kändes strålande. Det blåser fortfarande och när jag läst klart traumatologiboken bär det av mot Dalen!

20130419-165228.jpg

Väntar på vinden