Hagapark!

Den årliga vindsurffesten på Öland går av stapeln denna helg, och planen är också att genomföra första deltävlingen i SWT freestyle. Jag anlände igår kväll eftersom jag var tvungen att jobba på fredagen. Efter en kall natt i bussen vaknade jag till strålande solsken och de lokala surfarna började såklart prata om den beryktade brisen. Efter lunch började det bli lite mer vind och vi gick ut för å se om de skulle gå att genomföra tävlingen. Vinden var extremt av och på och det var för svajiga förhållanden för att genomföra tävlingen tyvärr. Blev iallafall ett par timmar på vattnet och jag och Andreas passade på att testa lite större slalomutrustningar i den lätta vinden, riktigt coolt att de går att få sån fart i marginella förhållanden. Nu håller vi tummarna för att brisen kickar in imorgon så vi kan genomföra tävlingen!

20130511-195133.jpg
/Petter
S-222