Upp&ner i Ringenäs

Peppad som få, drog jag från skolan med ett leende på läpparna. Äntligen verkar vinden vara tillbaka och det med besked. Enligt prognosen skulle de vifta på som bara den under eftermiddagen och kvällen. Efter ett par olika rapporter hamnade jag i Ringenäs tillsammans med bland annat Filip och Jonte. Vinden hade droppat något precis när jag kom fram så de blev till å rigga 4,8an. Klar för att sticka ut hade vinden droppat än mer så jag gick ut med 5,2 och freestyleplankan i de lågohöga seten. Lagom truck första 10 min sen kom vinden. Seglet mer eller mindre vek sig på mitten i den starka vinden. De andra boysen klev ut med 4,5 å full makaron. Jag gick upp slängde på 4,2 stack ut å hade lagom tryck i typ 15 min sen la det sig igen. Typiskt… Jag slängde på 4,2 an på freestyle brädan å fick iaf segla ett tag. Kul eftersom de va ett tag sen och premiär i Ringenäs. Hoppas vinden blir något mindre svajig kommande dagar!

20131024-231201.jpg
// Petter
S-222