Bra drag!

Jag tror inte jag någonsin seglat i så stark vind som idag, i skrivande stund står mätaren på 32 i medel och 41,4 i medel!!! När jag kom ner till vilshärad var det inte så farligt med vind, men ruggit fin vinkel. Fick ett par vågor å hade en hyfsad session. Sen ökade vinden och de gjorde den rejält. Kände att de började bli lite väl mycket och skulle segla in, då kommer någons prylar studsande över vattnet rätt in i mig. Efter det var det näst intill omöjligt att komma upp på brädan igen. En lång simtur och tillslag kom jag upp på bräda och in till stranden, då kom nästa problem att försöka ta sig till parkeringen med prylarna. Helt ofattbart mycket vind och jag fick verkligen kämpa för att komma framåt i vinden. Ser ut att avta något under natten så förhoppningsvis kommer de va magiskt fint imorgon!

20131028-202259.jpg
// Petter
S-222