Sydafrika fortsätter leverera

Detta ställe är sannerligen något utöver det vanliga. Surf i världsklass, när vinden inte blåser är det oftast fina vågor för vågsurf, tröttnar man på vattenlek kan man välja på att kolla på den helt fantastiskt vackra naturen bara 20 min från down town, eller varför inte åka på safari? Detta ställe har som sagt allt och lite till och jag skulle verkligen vilja rekommendera alla som har reseplaner att överväga en trip till Sydafrika. Vinden har fortsatt pumpa in och vi har kört två pass om dan på vattnet, igår vart det dock välbehövlig vila från vindsurfingen och vi åkte på en roadtrip till cape of good hope, vansinnigt vackert! Kommer lite bilder inom kort där ifrån. Efter roadtrippandet hoppade vi i och vågsurfade 2 timmar i musenberg på ostkusten, sjukt bra avslutning på en fantastisk roadtrip, och som grädde på moset grillade vi tillsammans med resterande svenskgäng på kvällen. Nu e de bara några få dagar kvar på denna trip och jag ska försöka njuta så gott jag kan. Har en del bilder som kommer upp så småningom tillsvidare får ni hålla tillgodo med dessa!

Cape of good hope

Cape of good hope

petter spolning

Blivit bra på att bli spolad

cutback i sunset

cutback i sunset

// Petter S- 222