Starstruck!

Inte utan att man blir lite starstruck när man får tillfälle att träffa en levande legend. För tillfället pågår King of the air i Big bay. En stor kitetävling med i stort sett hela världseliten inom kite på plats. Med anledning utav detta är även en pionjär och levande legend inom vindsurfing på plats nämligen Robby Naish och då får man ju passa på att ta en idol bild… För övrigt var detta min sista dag i Sydafrika och jag fick tillfälle till två finfina pass på vattnet. Full on 4,2 i sunset, med hopp och vågridning tills armarna var kokt spagettti, avslutade med en härlig session med fullt ställ i 3,7an på Haakagrt stora set och fin vågridning. Nu börjar de bli dags att tänka på refrängen här ifrån Sydafrika vilket för tillfället känns oerhört vemodigt, hade mer än gärna stannat kvar, men tar med mig mycket inspiration och nyvunnen kunskap hem igen så hoppas på att kunna komma ut på vattnet snart igen!

bilddd

Jag och Robby Naish, ja vet att det ser ut som jag håller på att skita på mig…

lenten

Ruben lenten hoppar högt i King of the air

topturn

Topturn på sunset

// Petter S- 222