Vårvindar…

Våren är här fåglarna kvittrar och blommorna börjar slå ut de kan man vara mer eller mindre säker på under den svenska våren. Vad man däremot inte kan vara säker på det är väderleksprognoserna. De skiftar fram å tillbaka om vart annat och utlovar soliga dagar med svaga vindar. Denna vår har jag däremot haft tur i alla fall än så länge. Trots att vindarna inte har varit superstarka har jag fått ett antal dagar på vattnet, har fått tillfälle att segla i Habo, Klagshamn, Dogge och Vilshärad och när jag skrivit klart detta och svalt lunchmackan blir det en snabb session i Skepparkroken innan nattjobbet hägrar, en bra vår hitintills med andra ord. Håll nu tummarna för att det fördelaktiga vindsurfingvädret fortsätter. Här är ett par bilder från Habo i måndags, tack Andreas Swe-70 för den eminenta fotograf insatsen!

sinking

Mayday, we are sinking

kroppssläp

Klassiskt kroppssläp

flaka

Flaka

cacho

Sw Chacho

grubby

Grubby med idyllisk bakgrund!?

// Petter S-222