Klassisk kristiflygare på Hagapark

Hagapark på Krisiflygare är sannerligen någonting speciellt för en stor andel utav Sveriges vindsurfare, detta år var inget undantag. Stor uppslutning av vindsurfare, kitare och surfare i en härlig blandning i alla åldrar och nivåer. Slalommustascherna ven i vinden å de körde en tvådagarstävling, jag som var tvungen att jobba å anslöt lite senare under kristihimmelfärdsdagen fick veta att vinden aldrig varit så bra som den var precis innan jag kom… Som vanligt med andra ord tänkte jag, riggade och fick trots allt en gå session i den lätta vinden. Följande dagar levererade på ungefär samma sätt, glada miner, lätt vind på förmiddagen som byggde på under eftermiddagen och jag fick segla iaf segla 3 dagar i rad om än i rätt så lätt vind. Kvällarna bjöd på grillning och skönt häng med en salig blandning utav människor. Hagapark på kristiflygare är verkligen någonting utöver det vanliga och jag kan varmt rekommendera alla att åka dit åtminstone en gång för att få uppleva atmosfären. Tack alla som gjorde detta till en fantastisk helg och ett extra tack till Emmi Roosling som tog ett par fina bilder på mig under lördagseftermiddagen.

IMG_3906

Glada miner på vattnet

IMG_3915

Sky hi sw chcho

IMG_3916

Ryck, slit å böjda knän kan löna sig i freestylevärlden

IMG_3920

ååh hej

// Petter S- 222